TwitterFacebookGoogle PlusLinkedInRSS FeedEmail

Werkwijze

over ons | handige links

Bestaande projecten

Bij de bestaande projecten denken wij aan verbouwingen, zoals de aanbouw van een serre, een nieuw dak of nieuwe dakkapel enzovoort. Het is de uitdaging om een, op uw wensen afgestemd ontwerp te maken zonder dat dit afbreuk doet aan het bestaande gebouw.

Geen mens of wens is gelijk, de een houdt van strak en modern terwijl de ander weer de voorkeur geeft aan een klassieke bouwstijl. Ook het bouwsysteem is bepalend voor de uitstraling. Er zijn diversen mogelijkheden zonder afbreuk te doen aan het bestaande pand, u kunt de dezelfde bouwstijl hanteren of een totaal andere toepassen. Traditioneel, houtskelet, houtsysteem of een combinatie hiervan. Wij adviseren u graag met de mogelijkheden.

Nieuwe projecten

Bij nieuwe projecten denken wij aan de bouw van een nieuwe woning, bedrijfshal, recreatiewoning, garage, schuur enzovoort. Voor de bouw heeft u al een ontwerp en/of plan? , mocht dit niet het geval zijn kunnen wij u assisteren in dit traject.

Soms verdient het de voorkeur om het bouwwerk te laten ontwerpen door een architect of tekenbureau. Ook hierin kunnen wij u assisteren.

Werkwijze in zes heldere stappen

Stap 1

U belt Kok Bouw- en Timmerwerken met uw ideeën voor nieuwbouw, aanbouw of onderhoudswerk. We maken een afspraak op korte termijn.

Stap 2

We komen bij u langs om naar uw ideeën te luisteren en maten te nemen. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend.

Stap 3

Op korte termijn ontvangt u een duidelijke offerte met hierbij een schets van het project.

Stap 4

Na uw akkoord leggen we afspraken vast over de werkzaamheden en de planning, zodat u exact weet waar u aan toe bent.

Stap 5

Tijdens het werk vinden wij het belangrijk om contact met u te houden over de voortgang van het werk. Eventueel meer- en minderwerk leggen we zoveel mogelijk tijdens de bouw vast.

Stap 6

Als de bouw gereed is en alle afspraken zijn nagekomen, leveren wij het werk aan u op u. Ook hierbij geldt dat wij pas tevreden zijn als u dat bent.